WELKOM WELKOM

Hervormde Gemeente te Driezum
Ochtenddienst: 09.15 uur
Middagdienst: 14.00 uur

In verband met de uitbraak van het coronavirus is een ieder hartelijk welkom bij de digitale diensten.
Tevens is de gemeente opgedeeld in twee groepen, die ieder of de ochtend- of de middagdienst kan bijwonen.
Bent u vakantieganger en zou u graag een dienst willen bezoeken? Stuur dan een berichtje, WhatsAppje of bel naar het volgende telefoonnummer:
06-11977296 (Alinda de Waard)

Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Driezum. Op deze site vindt u informatie over onze gemeente, de kerkdiensten en de overige activiteiten

Iedere zondag komen wij samen in het kerkgebouw, Van Sytzamawei 8, 9114 RW te Driezum. Er is parkeergelegenheid achter de kerk. U bent van harte uitgenodigd deze erediensten mee te maken. De diensten beginnen om 09.15 en 14.00 uur. Tijdens de morgendienst is er voor de allerkleinsten oppas aan huis. Zie hiervoor het oppasrooster.

Foto's van onze activiteiten, te beginnen met de binnenrestauratie zijn te zien op: https://hervormddriezumfotos.wordpress.com

Luister live mee